Войни, НАП, алианси... тук сте вие!

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
Контакти:

Мнение от pooh »

Твърдо ЗА без СМС при обяввяване на война, но САМО за тези които са ОБЯВИЛИ войната. Те пък от своя страна ще могат като същински завоеватели и империалисти да откраднат повече. Като отговор на агресията нападнатите могат да включат всичките си сили без да важат коефициентите за атака. Иначе казано идеята ми е следната - обявявайки Война на някой съюз, човек САМ се отказва от екстрата на СМС-а (м/у нас да си остане не познавам сериозен играч който да разчита на нея ... а си мисля че познавам сериозни играчи), за сметка на големия грабеж и предизвикване на големите "Батковци" от нападнатия съюз. Надявам се че който трябва ме е разбрал.

П.П. Честно ви казвам тук гледам че се е напълнило със страхливци и миньори ... само едно вмятане още - най-добрата защита е нападението. Спрете да мислите какво могат да ви направят, а какво вие можете да направите и тогава и играта ви ще потръгне ;)

П.П.П. Не казах нищо за Бомберите, но реално те нямат друго приложение ... Хера, кака, мисля , че ако им се вдигне значително цената и се приеме шанса за сриване на сгради ще се задоволи целокупното население на Вселената ;)
Последна промяна от pooh на чет ное 23, 2006 11:47 am, променено общо 1 път.
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
Контакти:

Мнение от pooh »

Глупавата ми главица още умува за НАП и Алианса какви да са екстрите ... основно за Алианса, понеже спирането на атаките при НАП се покрива както с идеята, така и с наименованието ;)
Последна промяна от pooh на чет ное 23, 2006 11:47 am, променено общо 1 път.
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
HUN73R
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон яну 10, 2005 4:45 pm
Контакти:

Мнение от HUN73R »

pooh написа:П.П.П. Не казах нищо за Бомберите, но реално те нямат друго приложение ... Хера, кака, мисля , че ако им се вдигне значително цената и се приеме шанса за сриване на сгради ще се задоволи целокупното население на Вселената ;)
Я виж плазмите примерно колко атака имат и ще си говорим дали нямат приложение бомберите.
xepa написа:Обсъждат се вариантите:
1. Повече процент при кражба.
2. Да няма смс когато нападате някого на който сте обявили война.
3. Ако нападате с бомбери човек на който сте обявили война да му разрушавате сгради.
Виждам, че част от абсурдните предложения поне са отхвърлени. За сметка на това останалата част абсурдни предложения е на дневен ред. След всички оплаквания, че ЗНС-то е прекалено сега ако направите и това с бомберите... ми аз примерно ще подлудя малките около мене, като им изпочупя сградите с бомбери, които са доста пъти по-бързи от ЗНС-та и се строят много по-лесно. Айде ако искате и скаутите да бутат планети?

За смс-а - категорично против. Не стига, че сега робуваме постоянно на играта, висим онлайн и като излизаме се молим на Бог противника да е с по-ниско или равно ниво на шпионаж, а сега да искате да ни вземете единствения шанс за нормален живот, далеч от компютъра? Това, което предлага warrior е просто смешно, аз за какво си давам парите - за да съм генерал много ясно. Само ще насърчите бейбиситинга още повече. Не благодаря. И за какво ще дигам високи нива на шпионаж, като някое малко, жалко съюзче, в което всички са ми зелени примерно може през нощта да ми обяви война и да ме скъса от грабежи като мина 150к?

То бива-бива да търсите промяна, ама замисляйте се малко какво предлагате. Липсата на смс-и при атака просто ще обезмисли съществуването на смс-опцията, за която си плащаме, това да не е Хардкор?

За по-големия % кражби съм съгласен. Тогава миньорството ще позагуби фенове, надявам се.

За НАП-овете и Алиансите може да се направи нещо много просто. Както е било в историята до момента - примирията се сключват за определен период и не могат да се развалят преди това. Сключва се двустранно примерно за 7 дни и когато изтекат вече може да бъде развален договора.
Последна промяна от HUN73R на чет ное 23, 2006 11:47 am, променено общо 1 път.
Anonymous

Мнение от Anonymous »

На мен наистина много ми се ще играта да отбелязва в някаква статистика кой срещу кого е спечелил войната,но както казах преди малко в чата...

[05:07] <[KT]otmastitel> nqma smisal da pi6a,moito mnenie v BF teji to4no kolkoto pero ot va6ka...
Star_fall
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт мар 01, 2005 5:32 pm
Контакти:

Мнение от Star_fall »

относно новото меню мога да кажа че е са влизам в админ панела на съюза и разцъкфам и обевяям алианс с всички силни огромни съюзи , и кво некой като го види тва ше ме удари ли !? не...мен некви непознати оня ден ми обевиха алианс без да са ме питали и тем подобни...не може ли да се напрай да тряя и 2та съюза да го обеват и чак тогава да става официално?!мен ми е по на оферта да си пиша по html-a...иначе ми харесва , кво е цветно :) мога да праа разлика м/у тва кой е френд и кой не :) за съжаление тук може и да има 2,3,5000 хиляди предложения но...колкото и да са добри...просто както каза отмастител
otmastitel написа:[05:07] <[KT]otmastitel> nqma smisal da pi6a,moito mnenie v BF teji to4no kolkoto pero ot va6ka...
от мн време насам и аз съм на тва мнение и за тва глеам глеам мн мн да не се шлая в предложения...написах 3 теми с общо 6 предложения...гласуваха за...но...айде че в спамче е по яко...
Последна промяна от Star_fall на чет ное 23, 2006 11:49 am, променено общо 1 път.
[b]batleshit rulzz ;PpPpPpP[/b]
[url=http://www.bulfleet.org/forum/index.php?act=findpost&pid=121385]Разкази С Картинки:)[/url]

[url=http://bulfleet.com/bfsigs/sig.gif?id=35783&uni=1]star_fool[/url]
Потребителски аватар
babaivanka
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 14, 2005 12:22 am
Контакти:

Мнение от babaivanka »

може направо да го направите така ако съюз Х обяви война на съюз Y ихрачите от съюз Y направо да пзапочнат да пращат ресурсите и корабите си даже и нивата на сградите си към играчите от съюз Х
ами да таман нема никой да се мъчи и сичко ще сварши много бързо
наи добре ще стане
Отговори

Върни се в “Предложения”