Ами правилно, това е като в реалния живот: все едно Америка има пари за шпиони, така и хората с Генералски опции имат пари- имат СМС, извествани са и така... Това с СМС-а да се спре не го одобрявам.Wildcat написа:Мисля, че създаде ли се привилегия за един съюз да получава бонуси при обявена война за атака, за кражба, за скорост и какво ли не срещу друг съюз масово всички ще си обявим война един на друг и тогава нека мините работят, кораби летят и оръжия дрънчат.
Да се махне СМС известяването при атаки.!? Както някой се беше позовал на историята че много войни започнали без предупреждение така и аз ще са позова на историята. В периода 1938-1941 г. съветските разузнавачи са изпратили купища сведения че Хитлер ще нападне СССР. /всички знаем какво е станало/..
Който иска да няма СМС известяване при атаки - моля да заповяда във Вселена хардкор.
Който е добър ще занули някой и при СМС известяване. /и пак ще има паднал нет и пак тока спря и ...
При това какво пречи да има повече войни? Това е военна игра все пак, като има войни между съюзите има и истински НАП-ове и Алианси, не съм ли прав? Колкото е по-голям стимула за война, толкова по-малко миньори ще има в играта, ще останат само добрите и то наистина добрите...
Проблема какъв е, че не е измислен стимул за тези войни, стимул невлияещ пряко геймплея... Какъв да е той, ами точки много ясно, една нова статистика ВОЙНИ между съюзите... Така ще спрат споровете кой е по-добрия отбор
Ами вижте ми по-горното мнение и ще разберете много ясно, че това е максимално удобен начин, плюс, че войната няма да е с времеви период, а ще е според БИТКИТЕ
Цитатfreeico: За реални точки ли говориш? Ако смея да попитам според твоя пример, ако най-младия член на съюза - да го наречеме член А има скромните 105 точки и 2 скаута и изведнъж получи 47К точки и влезе в обхват на някой с 80К точки и го атакуват с 1000 Кръста, дали няма да е странно?[/quote]
Ами да, прав си, но аз споменавам съюз с МНОГО точки... Мислиш ли, че до края на тази Война този играч на... хм 105 точки няма да стане на... 105 000 точки.
Помисли си, така ли се трупат точки от битка? Колко битки ще се проведат, за да натрупа съюза точките, при стартиране на битката? ами трудна работа си, но има и друго решение:
чрез проста математика, точките, в случая 470 000 се делят на броя на играчите... това значи, че те ще получат 47 000 точки
По 4700 точки на играч
Не е много, но не е и малко....