Компромисът с смс-те да е само при първа атака. Ето какво имам предвид.
Драганови обявяват война на Иванчови, обаче вторите не знаят за това и е нормално да останат изненадани, само че след първата атака ве че е ясно, че ще има война между двата съюза, така че смс-те пак си тръгват.
Апропо, аз съм за тотална отмяна на смс-известяването, това обмисля ли се като вариант.
Войни, НАП, алианси... тук сте вие!
-
astalavista
- NightRanger
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб яну 08, 2005 12:19 am
- Контакти:
Ами според мен, от битките със тези с които сте във война примерно и % от корабите да се възтановяват
Не повече от 20 и не по малко от 10%
Така войните ще траят повечко и все пак няма съвсем да изчезне понятието "занулен".
Също така при савен да има нещо от родът на атака която може да ти спре пройзводството(добивът) за 1-2 часа.
Така войните ще траят повечко и все пак няма съвсем да изчезне понятието "занулен".
Също така при савен да има нещо от родът на атака която може да ти спре пройзводството(добивът) за 1-2 часа.
Последна промяна от NightRanger на чет ное 23, 2006 11:39 am, променено общо 1 път.
-
denimcho
И аз съм против смс известяването като цяло.
Примерно може ли да се въведе някакъв вид експириънс на съюз в зависимост как се представя във войни. Той да може да бъде отрицателен. Не мога да предложа в момента конкретни стойности примерно при победи как да се променя но може да се начислява при победа на даден играч от един съюз на друг.
Примерно може ли да се въведе някакъв вид експириънс на съюз в зависимост как се представя във войни. Той да може да бъде отрицателен. Не мога да предложа в момента конкретни стойности примерно при победи как да се променя но може да се начислява при победа на даден играч от един съюз на друг.
O RLY?
-
GMSEXAY
- Редник (Private)
- Регистриран: пет яну 07, 2005 10:54 pm
- Контакти:
Това с СМС-ите нещо не ми допада , мисля че е по-добре играчът от съюза който първи е обявил война да не получава СМС при атака от играч от другия съюз , все пак ако решите да го направите това дето е предложено най-горе всеки съюз ще обявява война на ляво и на дясно на всички съюзи и идва момента в който се замисля човек "Абе аз за какво съм дал пари , за да ми пратят СМС ако някой от моя съюз ме нападне ли ?"
- praznoglav
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: ср мар 30, 2005 10:59 pm
- Контакти:
1. Непращането на смс може много лесно да се избегне като не обявяваме официално войната, а пусна едно масово до целия съюз по кого да атакуват.
2. За бомберите съм съгласен да бутат, тамън атакувания като си вдигне флота, атаката няма да е напразна. Мисля, че така ще се увеличат битките.
Исомниак, колко да се намалят разстоянията. Като стационираш в същата система стигаш за 10 - 15 мин до жертвата, на 1 ли искаш да се намали?
Инсомниак каза 20 процента... 20 процента от 10 минути са 2 минути по-малко. Не всеки може да отдели колония за системата на врага, а и враговете се менят постоянно.
Може да се направи съюза победител да получава някаква компенсация, нещо като репарации за загубилите. Но в такъв случай трабва да се въведат правила за водене на войните и кога има победител.
2. За бомберите съм съгласен да бутат, тамън атакувания като си вдигне флота, атаката няма да е напразна. Мисля, че така ще се увеличат битките.
Исомниак, колко да се намалят разстоянията. Като стационираш в същата система стигаш за 10 - 15 мин до жертвата, на 1 ли искаш да се намали?
Инсомниак каза 20 процента... 20 процента от 10 минути са 2 минути по-малко. Не всеки може да отдели колония за системата на врага, а и враговете се менят постоянно.
Може да се направи съюза победител да получава някаква компенсация, нещо като репарации за загубилите. Но в такъв случай трабва да се въведат правила за водене на войните и кога има победител.
Не е важно какво казваш, въпросът е да твърдиш, че казаното е важно.
[url=http://pfclevski.eu/][/url]
[url=http://pfclevski.eu/][/url]