дебран с това чудо на технологияте лидера ми.
@ qwertyuio, ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!!
ЗНС - промени за следващия рунд.
-
bloodthirsty
- Редник (Private)
- Регистриран: пет авг 05, 2005 9:38 am
Последна промяна от bloodthirsty на чет ное 23, 2006 10:36 am, променено общо 1 път.
[b]Не жалим[/b]
-
Alex_Botev
- Редник (Private)
- Регистриран: нед окт 09, 2005 9:22 am
- Контакти:
Аз предлагам например
1.ЗНС да не може да бие по някои от корабите(по-малките, например да бие само по бомбадировачите и унищожителите)
Това ми иде на ум щото съм фен на StarWars и там ЗНС стреля САМО с един огромен лъч който надали ще може да удари един Скаут
2.Зтова пък да има нещо като собствена флотилия която да я защитава от останалите кораби, като тази флота специялно първо ще пази ЗНС и после ще кечи другите, като ТРЯБВА първо да умре тази флота преди да има шанс да се нанасят поражения на ЗНС
3.Да се увличи шанса за унищожаване на сгради и планети, като тяхното унищожение да не е СЛЕД битката а ПОВРЕМЕ на битката и при унищожение на Соларен панел да ИЗГАСЯТ всички защити,а при смърт на планетата всичко измира, което е на планенат, а защитиващата флота да се кечи до зличаване на някои от двете флоти след което(Ако защитника победи)да се връща на някои друга планета на играча(Това САМО АКО са приети 1 и 2, щото тогава тя няма да има по какво да бие)
4.При унищожение на планета да пада ЯК рециклаж, ама мноо як!
1.ЗНС да не може да бие по някои от корабите(по-малките, например да бие само по бомбадировачите и унищожителите)
Това ми иде на ум щото съм фен на StarWars и там ЗНС стреля САМО с един огромен лъч който надали ще може да удари един Скаут
2.Зтова пък да има нещо като собствена флотилия която да я защитава от останалите кораби, като тази флота специялно първо ще пази ЗНС и после ще кечи другите, като ТРЯБВА първо да умре тази флота преди да има шанс да се нанасят поражения на ЗНС
3.Да се увличи шанса за унищожаване на сгради и планети, като тяхното унищожение да не е СЛЕД битката а ПОВРЕМЕ на битката и при унищожение на Соларен панел да ИЗГАСЯТ всички защити,а при смърт на планетата всичко измира, което е на планенат, а защитиващата флота да се кечи до зличаване на някои от двете флоти след което(Ако защитника победи)да се връща на някои друга планета на играча(Това САМО АКО са приети 1 и 2, щото тогава тя няма да има по какво да бие)
4.При унищожение на планета да пада ЯК рециклаж, ама мноо як!
[:Ботев:]
Ако можеш помогни, ако не мерси!
Ако можеш помогни, ако не мерси!
-
DEVIL_GIFA
- Редник (Private)
- Регистриран: нед апр 24, 2005 8:57 am
- Контакти:
1-ДA
2-НЕ
3-ДА
4-ДА
5-ДА
6-ДА(ТВА 6ТЕ Е ЯКО ТВА ТРЕА ДА СЕ НАПРАИ ЗАДЪЛФЖИТЕЛНО)
2-НЕ
3-ДА
4-ДА
5-ДА
6-ДА(ТВА 6ТЕ Е ЯКО ТВА ТРЕА ДА СЕ НАПРАИ ЗАДЪЛФЖИТЕЛНО)
Последна промяна от DEVIL_GIFA на чет ное 23, 2006 10:37 am, променено общо 1 път.
-
Sup3rSho7
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 4:33 pm
- Контакти:
1.да ама само ако е за 1седмица
2.еми досега не сам правил ЗНС и незнам какъв е реазхода ама за окло 500к газ става
3.Може
4.Не дал си толкова пари за ЗНС и по време на атака да гръмне
5.Може
6.Твърдо ДА.Все пак сте гледали Star Wars
Merlin: Изтрих ти второто и извинението
Можеш и сам да си триеш мнения с Х-а в горния десен ъгъл на мнението.
2.еми досега не сам правил ЗНС и незнам какъв е реазхода ама за окло 500к газ става
3.Може
4.Не дал си толкова пари за ЗНС и по време на атака да гръмне
5.Може
6.Твърдо ДА.Все пак сте гледали Star Wars
Merlin: Изтрих ти второто и извинението
Последна промяна от Sup3rSho7 на чет ное 23, 2006 10:37 am, променено общо 1 път.
-
DemonOfHaus
Аз си мисля че би било по-добре ако ЗнС унищожи някоя планета да неможе да се атакува с нея 1 месец.Така ще се ограничи броя на унищожените планети. 
w-surfer: Къде ще стоят ЗнС-тата през този 1 месец? В специален хангар? Или трябва да им се осигури постоянен сейвън и да ти заемат 1 полет?
w-surfer: Къде ще стоят ЗнС-тата през този 1 месец? В специален хангар? Или трябва да им се осигури постоянен сейвън и да ти заемат 1 полет?
Последна промяна от DemonOfHaus на чет ное 23, 2006 10:37 am, променено общо 1 път.