как се пътува гратис-съветите на дебнадавиебна

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
pesss
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 27, 2005 5:42 pm
Контакти:

Мнение от pesss »

И аз веднъж да пътувам редовен в 604 и от Дружба се качват 3ма костюмирани... Нямам си напредстава кви бяха с прическа тип Бойко Б., тъмни очила, грамадни часовници, и от вътрешния джоб на лента "Моторола" вади некво карточне... провериха целия автобус и си седнаха кат пичове, изчакаха 2 спирки и пак минаха.... 3 пъти така, докато не си намериха некви мангали...
...България не ме обича, а аз съм ебати пича...

[b]A64 X2 5600+; 7600 GDDR3 SLI![/b]
VORAC
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 20, 2005 6:53 pm
Контакти:

Мнение от VORAC »

@pesss - и аз съм виждал такива. Ако погледнеш няколко мой поста нагоре обаче ще видиш, че аз не дочдочаках втората проверка. От такив няма бягане (а за някви "контрольорски спецчасти се представят...с тая картонена картичка).

@debnadaviebna, не си ме разбрал. Аз имах предвид да си скъсам билетчето през средата, през там, дето трябва да се дупчи, и да кажа, че други контроли са ми го скъсали, защото са ме проверили.

- Седя си аз, да му еба майката, и си викам - майка му да еба. По едно време гледам - то си ебало майката! И аз докато се ебавам, то се преебало и аз го заебах...
pesss
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 27, 2005 5:42 pm
Контакти:

Мнение от pesss »

не ми говори за провинцията... качвам се в Плевен на някъв тролей, и след 30 секунди до мен застава няква с карта- контрол по транспорта и си викам - "брех, мааму стара мое ли още на първата спирка да ме прасне контрола?!" ама нали съм пич викам свършено е вече, вада 5 лева и иподавам, а тя - "нямате ли по-дребни?" :D взе ми 40 стинки и сичко точно ...
Последна промяна от pesss на чет ное 23, 2006 4:33 pm, променено общо 1 път.
...България не ме обича, а аз съм ебати пича...

[b]A64 X2 5600+; 7600 GDDR3 SLI![/b]
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

като искат да се набутват тяхна си работа
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
VORAC
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от VORAC »

Аз съм. Аам такива меки - жени, или старци - са лесни - или с добжро ще се оправи шс тях, или ще им теглиш едан майна. Твоя си работа. Ама кат попаднеш на мутри е въпроса какво да се прави, та ако има шанс да се измъкнеш.

- Седя си аз, да му еба майката, и си викам - майка му да еба. По едно време гледам - то си ебало майката! И аз докато се ебавам, то се преебало и аз го заебах...
VORAC
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от VORAC »

Незнам казвал ли съм го до сега. Като ще пътувате гратис и после ще се правите на нагли, качвайте се отвзад в превозното средство. Ак осте отпред контролата ще спре рейса и всчки задружно ще ви изхвърлят, докато ако сте в задния край заявявате "Няма да сляза" и ако не сеи имате работа с мутри, превишаващи ви по бройка, вероятно ще мине.

Кога, между другото някой ще модерира стриктно темата? Тя е една от малкото със силно практическо приложение.

DeadMan
Майор (Major)
Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
Контакти:

Мнение от DeadMan »

То в София е добре-има поне възможност.Не само в Варна,о и в Търново има контрола в всеки автобус.

Иначе от мен един съвет:

Ако ви свалят започвате да се разправяте и когато дойде следващия автобус от същия номер се качвате бързо и дупчите билет - вярно че пак дупчите,но не давате 5 лева.
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”