как се пътува гратис-съветите на дебнадавиебна

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
VORAC
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 20, 2005 6:53 pm
Контакти:

Мнение от VORAC »

Phoenix_Down написа:Ето още няколко съвета:

Винаги имайте в себе си 1 неперфориран билет. Сядате където е най-гъсто и видите ли синята жилетка(или каквото носи тоя/тази) перфорирате. След това не забравяйте да им искате следните документи преди да им дадете билетчето:
-Бадж
-Пътен лист
-Значка
-Имаше още нещо ама го забравих

При неизправност заплашете, че ще го докладвате. Много се сдухват милите, особено жените и старците.
Аз съм срещал такива от "Специалното звено" - няма жилетки, няма значки, само една хартиена карта. Пир такъв обаче заплахата, че ще го докладваш не върши работа. Някакви идеи как се справя с ТАКИВА? (освен да се развикаш "ФАЛШИВИ КОНРОЛИИИИ, ИСКАТ ДА МЕ БИЯТТТ")
Последна промяна от VORAC на чет ное 23, 2006 4:27 pm, променено общо 1 път.

- Седя си аз, да му еба майката, и си викам - майка му да еба. По едно време гледам - то си ебало майката! И аз докато се ебавам, то се преебало и аз го заебах...
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

аз не съм виждал такива, ама един съвет, бягай от тях, слез от превозното средство
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Също така хубаво е да се представиш като един от тях...
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 2:11 pm
Контакти:

Мнение от Narayan »

EDITED
VORAC
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от VORAC »

ДА бе, в някои рейсове проверяват толкова рядко, че дори всеки път като ме хванат да си плащам, и то не по 5 а по 10 лева, пак ще ми излезе по-евтино отковлкото всеки ден да пътувам редовен!

- Седя си аз, да му еба майката, и си викам - майка му да еба. По едно време гледам - то си ебало майката! И аз докато се ебавам, то се преебало и аз го заебах...
debnadaviebna
Майор (Major)
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

да знаете във Вот на доверие играе контрольорка
само да е посмял да гласува за нея някой
debnadaviebna was here

[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
VORAC
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от VORAC »

Тъй: ето един съвет:
когато можете, хващайте превозното средство от последната спирка. Така ще намерите изобилие от оставени билетчета по седалките. Ако ще пътувате дълго, а не искате да дупчите билетче може да се окаже по-добре да идете пеша/да хванете превозното средство за 2-3 спирки, докато стигнете последната/първата му и от там - вече спокойно.

VORAC
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от VORAC »

В началото на учебната година проверяват много в 94 и 280. Псоле се успокояват и става около веднъж на месец.

Искам да ви питам един номер минава ли. Нали знаете, че когато се качите, вътре контрола вече проверява някой ви искат билета, взимат си половинката и го скъсват,та да не може да се ползва. Или пък като ви свалят и ви "продадат" билетче за 5 лева. Е, някой пробвал ли е да се вози с така скъсано билетче? Като дойте контрола казваш "Ми мене вече ме провериха, ето. Аз се возя от преди извъртането, така де, от предишния курс, и вече ме проверяваха." И да си минавате така. Някой пробвал ли го е и какви очаквания имате от такъв номер (защото в критична ситуация възнамерявам определено да го пробвам).

debnadaviebna
Майор (Major)
Контакти:

ония копелета ще погледнат дупките и горко ти ако не съвпадат
веднъж бях във 309 със дупчен, но непроверен билет и се качва контрола, аз му показвам тоя билет, ама тоя или не е проверил дупките или е било ебах съвпадението
и просто ми го скъса
па пред мене имаше едни курвички най-много на по 18, те правиха малко сценки и увъртаха, и оня ги зареза
Ворак, подписа ти ми напомня за една история

отива един при хан Крум
-Хане, ебаха ни майката
-Какво бе, да му еба майката
-Ми, седим си аз, майка му да еба, и му ебем мамата. И по едно време, както му еба мамата, дейба мама му, гледам, то си ебе мамата. Ама направо си ебало мамата, да му еба мамата. Па аз, мамка му да еба, викам "да му еба мамата" и му ебах мамата.
-Еби му майката!!!
-Ебах му майката.
debnadaviebna was here

Отговори

Върни се в “Лично Творчество”