ЗА ГЕНЕРАЛИТЕ

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
metala
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юли 17, 2005 3:21 pm
Контакти:

Мнение от metala »

Да се направи мако компресирано пространство за всеки потребител(само че да може да се записва в него само като си БФ генерал),където може да се записват доклади на битки.И друга информация свързана с БФ(например ЛС).
[b]Debian[/b] [i]worshipper[/i], [b]PHP[/b] [i]phanatic[/i]
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 2:11 pm
Контакти:

Мнение от Narayan »

Ам...надявам се демон или някой друг да каже кой идеи са добри кой ще се сложат и така :)
Последна промяна от Narayan на чет ное 23, 2006 10:14 am, променено общо 1 път.
OBERON
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 25, 2005 10:56 pm
Контакти:

Мнение от OBERON »

За генералите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО аврипийд ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има да си добавяме когото искаме във фаворити някой когото следим да ни е под око за постоянен мониторинг не да го търсим като хахви из галактиките или да се ровя из записките

Аз генерал ли съм или пощенска служба на дедективско бюро а?

Затова ... за генералите да си има такава опция когото иска6 си го добавяш да си го следиш
[b]Мили деца, току що лошия спамер OBERON, осра този чист като невинна детска сълза топик...
Моля, не вземайте пример от него...[/b]
--------------------------------------или-------------------------------------------
[b]”Осрахте ми форума” - изкрещя модератора и си изтри гъза.[/b]
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 2:11 pm
Контакти:

Мнение от Narayan »

exbg написа:За генералите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО аврипийд ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има да си добавяме когото искаме във фаворити някой когото следим да ни е под око за постоянен мониторинг не да го търсим като хахви из галактиките или да се ровя из записките

Аз генерал ли съм или пощенска служба на дедективско бюро а?

Затова ... за генералите да си има такава опция когото иска6 си го добавяш да си го следиш
Това съм го предложил в 1-вия си пост :)
Последна промяна от Narayan на чет ное 23, 2006 10:14 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
metala
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юли 17, 2005 3:21 pm
Контакти:

Мнение от metala »

Опция на калкулатора в която да може да се изчислява по бройка и сила или структура кое ниво е даден кораби(кораби).

Ако съществува това (аз не съм ползвал този калкулатор никога) моля да изтриете предложението ми.
[b]Debian[/b] [i]worshipper[/i], [b]PHP[/b] [i]phanatic[/i]
Отговори

Върни се в “Предложения”